RÓLAM

Amennyiben új vállalkozáson vagy lakás, családi házon gondolkozik és szeretne valami egyedit hozzáadni, akkor Ön jó helyen jár.


Belsőépítészet

Vállalok egyedi belsőépítészeti tervek - 3D látványtervek elkészítését és az átalakítás teljes körű kivitelezését. Többféle javaslatot adok, a szerénytől a luxus kivitelig egyaránt, melyek közül az Ön pénztárcájának és igényeinek megfelelőt valósítom meg.


Teljes körű interior szaktanácsadást lakás, családi ház, vendéglátó egység, iroda belső megjelenésének kialakításhoz. Vállalom a legapróbb részletek kiválasztását, egyedi bútorok tervezését és kivitelezését, a megfelelő textilek, szövetek beszerzését és megvarratását, azaz a végső megjelenéshez szükséges összes kiegészítőt, szem előtt tartva a stílus a forma és a színharmóniát.

Felújítás

Vállalok lakások, családi házak vendéglátó egységek, irodák teljes körű átalakítását vagy kialakítását szakmailag és műszakilag felkészült csapattal.

Ideális arculat fontossága

Úgy gondolom, hogy egy cég első megítélésénél fontos szerepet kap a cég arculata, ami alapján a cégről kialakul egy kép. A jó arculattal bizalmat, minőséget és profizmust nyerhetünk.

Arculattervezés

Az emberek többsége vizuális típus, ezért nagyon fontos az első benyomás. Az arculattervezés a logó tervezéssel kezdődik. A megrendelővel hosszas egyeztetés alapján, készítem el a logó terveket. A logóban látott szinbólikus forma és névre törekedve, alakítom ki a cég arculatát.

Forduljon hozzám bizalommal!